13. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man torsdag formiddag har anholdt to mænd, som man mistænker for at have medvirket til drabsforsøg på en 23-årig mand i boligområder Apotekerhaven.

Den 23-årige blev den 30. januar kort før klokken 21 ramt af skud i ryggen, da der blev skudt ind gennem vinduet til en lejlighed i Apotekerhaven.

Samme aften blev en 25-årig mand anholdt, og dagen efter blev en 23-årig mand anholdt. De har siden begge siddet varetægtsfængslet.

Torsdag blev så en 21-årig mand fra Holbæk, og en 36-årig fra Herning anholdt og sigtet i sagen.

-Anholdelserne sker på baggrund af en længevarende og særdeles omfattende efterforskning. De to mistænkes for at have medvirket til at planlægge og udføre drabsforsøget på den 23-årige, siger politikommissær Kim Lech, som er efterforskningsleder på sagen.

Begge anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk fredag kl. 09.00, hvor anklagemyndigheden vil begære dørlukning.

På baggrund af drabsforsøget, har der siden 1. februar været indført visitationszone i Holbæk, som følge af en konflikt mellem to kriminelle grupperinger i Holbæk. Visitationszonen løber indtil videre frem til d. 11. april kl. 20.00.

Leave a Reply