16. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

De to unge mænd, der natten til onsdag blev stukket med kniv i Holbæk, er nu uden for livsfare.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag eftermiddag.

De blev begge alvorligt kvæstet som følge af knivstikket og er endnu indlagt til behandling på sygehus.

De to blev afleveret ved Holbæk Sygehus klokken 04.40 natten til onsdag, hvorefter en mand ringede til 112 for at oplyse, at han havde sat de to forurettede af foran sygehuset.

Politiet rykkede herefter talstærkt ud til Ladegårdsparken, som blev afspærret i både den østlige og vestlige ende og hele formiddagen blev der søgt med hunde i Ladegårdsparken efter spor, men det har ikke været muligt at konstatere, at knivstikkeriet fandt sted i området.


-Vi har dagen igennem efterforsket sagen intensivt, men det er ikke lykkedes for os at fastlægge, hvor knivstikkeriet er begået henne. Derfor søger vi stadigt hjælp fra vidner, der har gjort nogle observationer i nat eller som måske har hørt tumult i en lejlighed eller lignende, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Politiet har heller ikke kunne afgøre, hvad der har været motivet til knivstikkeriet, men der kan være tale om et opgør i et kriminelt miljø.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde ud af hvem der ringede og fortalte, at de to mænd var blevet afleveret ved sygehuset.

-Vi arbejder i øjeblikket på at identificere, hvem det var, der ringede. Ham vil vi i sagens natur gerne snakke med. Men når vi bevæger os i de her miljøer, så er lysten til at tale med politiet ikke så stor, og de to forurettede har heller ikke ønsket at udtale sig til politiet, siger Kim Løvkvist.

Udover Ladegårdsparken har politiet også været tilstede ved sygehuset, hvor et område blev afspærret mens der blev afsøgt med hunde på stedet.

Leave a Reply