15. april 2024

Holbæk Megacenter. PRfoto.

Fremover vil butikkerne i Holbæk Megacenter være en del af Holbæk Byforum.

Den strategisk fusion skal samle kræfterne i byen for at sikre en stærk og konkurrencedygtig regional handelsby. Med over 200 butikker og serviceerhverv i Holbæk bymidte og 44 megabutikker i Holbæk Megacenter, samles byens shoppingmuligheder og tjenester under ét banner.

-Ved at indlemme butikkerne fra Holbæk Megacenter i Holbæk Byforum tager vi et kæmpe skridt fremad mod vores vision om en stærk, samlet og dynamisk handelsby,” siger chefen for Holbæk Byforum Jan Vestergård og tilføjer:

-Sammen vil vi ikke kun styrke vores handelsmiljø, men også tiltrække en bredere kundebase, som vil gavne alle forretningsdrivende i området.

Holbæk Byforum håber at sætte nye standarder for handel og oplevelser i regionen, og yderligere styrke Holbæks position på landkortet som en destination for shopping og kulturelle oplevelser.

2 thoughts on “Holbæk Megacenter og Holbæk Byforum fusionerer

  1. Jeg køber kun mad og tøj i her i Holbæk, da jeg ofte føler jeg spilder tiden med at prøve at købe noget her i byen.

    Køber stort set kun vare på nettet, da men ikke kan købe det her i Holbæk

  2. der er langt imellem Byen og Megacenter, når man ikke har bil og bussen ikke kører særligt tit. Samtidig er der lange afstande at gå i Megacenter – også hen til busstoppestedet, når man skal tilbage til byen

Leave a Reply