16. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Med udgangen af denne måned træder Michael Brandt tilbage som administrerende direktør for forsyningsselskabet Fors A/S.

Han har stået i spidsen for Fors A/S i mere end otte år.

-Michael Brandt har fra selskabets start været den bærende kraft bag Fors. Hans store indsats efterlader et solidt fundament for den fortsatte udvikling af selskabet. Bestyrelsen ser nu frem til at byde velkommen til nye kræfter, der kan fortsætte denne positive udvikling, siger bestyrelsesformand Claus Juhl.

Michael Brandt har stået i spidsen for Fors A/S i mere end otte år.

-At lede Fors har været en ære og et privilegium. Jeg forlader posten med vemod, men samtidig også stolthed over, hvad vi har opnået. Jeg er overbevist om, at Fors vil fortsætte den gode udvikling med nye kræfter i front, siger Michael Brandt.

Fors A/S konstituerer Steen Lindhardt som administrerende direktør fra den 1. april.

Steen Lindhardt kommer fra en stilling som direktør hos Envafors A/S samt fra NK-Forsyning A/S, hvor han varetog rollen som både CFO og administrerende direktør. Steen har desuden en mangeårig kommerciel baggrund fra bl.a. Maersk Line.

Leave a Reply