16. juli 2024

Lars Qvist (A). Foto: Holbæk Kommune.

Som vi skrev i tirsdags, så kommer cykelløbet Postnord Danmark Rundt til Holbæk Kommune med mål på 4. etape i Holbæk by.

Udsigten til endnu en cykelfest glæder Holbæks borgmester Lars Qvist:

-Det er fantastisk, at vi igen kan samles om et stort cykelløb i Holbæk Kommune. For tre år siden var vi startby for PostNord Danmark Rundt med rigtig mange mennesker i midtbyen. I 2022 lagde vi asfalt til Tour de France. Til august ser vi derfor frem til endnu en stor cykelfest for alle interesserede, siger Lars Qvist og tilføjer:

-Det bliver spændende igen at mærke stemningen og suset, når toppen af cykelsporten bliver samlet her hos os. For Holbæk-området er et godt sted at køre cykelløb med den beliggenhed, den natur og de rammer, som vi kan tilbyde.

Den 177,7 km lange 4. etape af Postnord Danmark Rundt køres lørdag d. 17. august og starter i St. Heddinge på Stevns. Feltet kommer ind i Holbæk Kommune via den sydligste grænse. Her kører rytterne forbi Store Merløse, Nørre Vallenderød, Tjørnede, Brorfelde (her vil der være rundstrækning og bakkespurt), Sønder Asmindrup, Store Grandløse, Bredetved, Tjebberup og Dragerup, inden rytterne skal køre tre omgange på en rundstrækning i Holbæk midtby.

Læs også: Cykelfans kan glæde sig: Danmarks største etapeløb får mål i Holbæk

Leave a Reply