16. juli 2024

Peter Leo Pedersen fylder 60 år d. 22. februar.

Erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Holbæk, Peter Leo Pedersen, fylder 60 år den 22. februar.

Han har været erhvervsrådgiver siden 1990 og har således stor indsigt i vilkår og udfordringerne for små og mellemstore virksomheder og han har solid erfaring med at være sparringspartner for erhvervskunderne. Den tætte dialog med mennesker, der driver deres egen virksomhed og udviser et stort engagement er inspirerende og berigende. Og for Peter er det givende, at han som rådgiver kan give sit bidrag til, at kunderne lykkes med deres virksomhed.

Privat bor Peter med sin hustru ved Sønderby. På deres ejendom har de heste, får, høns, hund og kat. Peter har også en jolle liggende som han smutter på fjorden i og fisker. Når han er på land, tager han også gerne en tur på enten mountainbike eller landevejscyklen.

Leave a Reply