24. juni 2024

Der er lang kø på Andel.dk. (Mockup foto)

Man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man som kunde og dermed andelshaver vil have del i Andels udlodning.

Energi- og fibernetkoncernen Andel har valgt at udbetale 850 mio. kroner til sine andelshavere. Det vil sige alle dem, som enten bor, har sommerhus eller virksomhed i på Nordvest-, Vest-, Midt- og Sydsjælland eller Lolland-Falster og øerne, og får transporteret sin strøm af elnetselskabet Cerius. Det drejer sig om 400.000 kunder.

Hver enkelt kunde kan få udbetalt 2.500 kroner.

Man kan bede om at få sin andel fra i dag, d. 13. februar, og det er der tilsyneladende rigtig mange, der kan vil have. I hvert fald har der siden i morges været ekstra stort pres på Andels hjemmeside, så stor, at besøgende sættes i kø. Her midt på eftermiddagen er der stadig flere tusinde i køen og ventetid på mere end en time.

Andel oplyser, at man kan logge ind helt frem til 31. maj i år, og det derfor er muligt, at gøre det på et senere tidspunkt.

Artiklen er opdateret kl. 16.13 med præcisering af hvem, der kan bede om udbetaling.

1 thought on “Kæmpe kø på hjemmeside – I dag kan disse kunder få udbetalt 2.500 kroner

Leave a Reply