18. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

Der blev fundet flere skyde-, stik- og slagvåben, da politiet torsdag gennemføte en større gennemsøgning af boligområdet Ladegådsparken i Holbæk.

Frit tilgængelige områder i bebyggelsen blev afsøgt for våben og narko af politifolkene, mens udendørs arealer blev afsøgt med assistance af politihunde.

Artiklen fortsætter under videoen..

Video: Michael Johannessen.

Da resultatet af dagens aktion blev opgjort torsdag eftermiddag kunne det konstateres, at der var fundet både knive, macheter, baseballbats, peberspray samt fem pistoler plus ammunition.

Ifølge politiet blev de mange forskellige våben primært fundet i opgangene.

-Det er bekymrende, at der er så mange våben i omløb i de kriminelle miljøer. Og det viser, at vores indsats i dag og den synlige tilstedeværelse, som politiet har i Holbæk i øjeblikket, er nødvendig, siger politikommissær Michael Andreassen.

Politiet skal nu undersøge de fundne våben for at se, om de kan sættes i forbindelse med tidligere kriminalitet, eller om der er spor på dem, der kan vise, hvilke personer, der har håndteret dem.

Ladegårdsparken ligger i den visitationszone, som politiet oprettede for en uge siden som følge af en aktuelt konflikt mellem to kriminelle grupperinger i byen og som fortsat er gældende.

Læs også: Politiet i aktion: Leder efter våben i Ladegårdsparken

Leave a Reply