14. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 29-årig mand blev mandag formiddag sigtet for trusler mod politiet.

Det skete, da en politipatrulje ved 11.30-tiden var på Holbæk Station, som ligger i den gældende visitationszone. Den 29-årige mand, som ifølge politiet fremstod påvirket, havde kort forinden blandet sig da betjentene var i gang med en opgave. Her havde han råbt og skabt uro.

Manden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, gjort bekendt med reglerne for visitationszonen, og han blev opfordret til at medvirke til visitationen. Det ønskede han dog ikke, og blev opfarende og aggressiv over for betjentene, som valgte anholde manden for at få ro på stedet. Under anholdelsen udtalte den 29-årige flere trusler mod betjentene.

Han blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt, men kørt til politigården til afhøring, hvor han blev sigtet for trusler mod politiet. Han blev løsladt ud på eftermiddagen, men kan forvente at høre mere fra politiet i den anledning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Leave a Reply