12. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Betjente var mandag på jagt efter narko i Holbæk.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi

Klokken 08.50 var politiet med en narkohund forbi en opgang i et beboelseskvarter i Holbæk, da flere borgere havde meldt om lugt at hash og en lind strøm af folk til og fra adressen.

Narkohunden markerede på en dør i opgangen og da lejlighedens beboer,en mand i 50’erne, åbnede døren erkendte han, at han havde lidt hash på stuebordet. En ransagning af lejligheden viste sig at være mere indbringende end som så. Patruljen fandt flere klumper hash som samlet vejede 106 gram og otte små poser med i alt 4,13 gram kokain. Beboeren erkendte, at han solgte hash for at finansiere sit eget misbrug. Narkoen blev beslaglagt og manden sigtet for narkosalg.

Godt en time senere gik patruljen videre til en anden lejlighed i bebyggelsen, hvor narkohunden også fandt fært af narko ved døren. Her inviterede beboeren, en mand i 20´erne, politifolk og hund indenfor. Han erkendte at han havde et misbrug og ønskede hjælp. I lejligheden fandt patruljen i alt 160 gram skunk, 27 gram hash og et femcifret kontantbeløb, som politiet formoder at stamme fra salg af narko.

Betjentene sigtede manden for narkosalg og vejledte ham om muligheden for at få hjælp til at komme ud af sit misbrug. De to sigtede vil senere høre mere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Senere på dagen var lokalbetjente med en narkohundefører forbi en uddannelsesinstitution i Holbæk, som havde kontaktet politiet, da der var mistanke om, at nogen solgte eller røg hash på skolen.

Narkohunden fik fært på flere unge, som blev visiteret, men der blev ikke fundet noget hash eller anden narko under besøget.

Det fremgår ikke af politiets døgnrapport hvilken uddannelsesinstitution eller hvilket boligområde, der var tale om.

Leave a Reply