23. juni 2024

Foto: Politi.dk

Der var orden i papirer og tilladelser, da personale fra fra udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi var på kontrol hos flere virksomheder i Holbæk onsdag.

I den cetrale dle af Holbæk besøgtes tre virksomheder inden for wellness- og massagebranchen, hvor i alt seks udlændinge blev kontrolleret.

Også et udenlandsk supermarked og to restauranter fik besøg af politiets udlændingeafdeling, og her blev i alt ni personer kontrolleret.

Udlændingeafdelingen kunne efterfølgende konstatere, at der var orden i diverse papirer og tilladelser, så ingen af de kontrollerede personer eller virksomheder blev sigtet for noget ulovligt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at kontrolaktionerne sker regelmæssigt inden for forskellige brancher og med personale fra udlændingeafdelingen, som ved nogle kontroller også får assistance fra andre myndigheder som f.eks. Arbejdstilsynet, Skattestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Fokus for myndighedernes indsats er social dumping, prostitution og menneskehandel.

Leave a Reply