26. februar 2024

Foto: Rigspolitiet.

En politipatrulje bemærkede tirsdag ved 13-tiden en personbil, som kortvarigt kørte i den forkerte side af vejen på Holbækvej i Jyderup og bsesluttede sig derfor for at standse bilen.

Bilens fører var en 46-årig mand fra Store Fuglede, som var påvirket af amfetamin. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Ved nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at bilen var forsynet med nummerplader, som ikke tilhørte det pågældende køretøj, og som i øvrigt var afmeldte hos Motorstyrelsen. Kørslen var således sket i en bil, som hverken var registreret eller ansvarsforsikret, hvilket den 46-årige også blev sigtet for. Nummerpladerne inddrog politiet med henblik på aflevering til Motorstyrelsen.

Den 46-årig fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til sagerne. Han vil nu høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Leave a Reply