24. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet mistænker, at der var tale om en ovrtrædelse af vigepligtbestemmelserne i færdselsloven, da to biler onsdag formiddag stødte sammen ved Sportsbyen.

Uheldet skete kort før klokken 11.30, da en 48-årig kvinde fra Svinninge i en personbil kørte ad Sports Allé i krydset med Omfartsvejen svingede til venstre. Da kvinden kørte over vigelinjen på Sports Allé blev hendes bil ramt på sin venstre side af en anden personbil, som blev ført af en 46-årig mand fra Asnæs ad Omfartsvejen.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, men ingen af parterne havde, ifølge politiet, pådraget sig behandlingskrævende skader ved sammenstødet. Den ene involverede personbil måtte skubbes ind til vejsiden med påsat politistrimmel.

Politiet skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder omkring uheldet.

Leave a Reply