14. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 16-årig ung mand fra Holbæk kommune er blevet sigtet for vold i en sag om overfald på en 14-årig dreng i Herrestrup ved Grevinge i Odsherred.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Sagen tog sin begyndelse da politiet først på aftenen torsdag fik en anmeldlese om, at en ung mand var blevet overfaldet på Vestergade Herrestrup. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 14-årig dreng, som var blevet overfaldet med spark og stukket med kniv. Drengen blev straks bragt til skadestuen til undersøgelse og behandling for et overfladisk sår som følge af knivstikket.

Området ved Vestergade blev undersøgt for eventuelle spor af politihundene, ligesom vidner til overfaldet blev afhørt.

Politiet efterforksning klarlagde, at den 14-årige havde en aftale om at møde på Vestergade med en anden i anledning af en intern uoverensstemmelser. Da han så to hætteklædte møde op, stak han af, men blev indhentet og overfaldet.

Politiet fik hurtigt sporet sig ind på identiteten af de to mistænkte, som blev anholdt godt halvanden time senere på en adresse i Vig, hvor de opholdt sig.

Den ene af de anholdte var en 16-årig ung mand fra Holbæk kommune og den anden en 18-årig mand fra Odsherred kommune. De blev taget med til politistationen i Roskilde, hvor de begge blev sigtet for grov vold mod den 14-årige.

De sociale myndigheder blev underrettet om anholdelsen af og mistanken mod den 16-årige.

Begge anholdte blev løsladt kort efter midnat efter en nøje gennemgang af de fremkomne oplysninger i sagen, men de er begge fortsat sigtede og vil senere blive stillet strafferetligt til regnskab, når politiet har fået efterforsket optakten til og omstændighederne ved overfaldet, oplyser politiet.

Leave a Reply