23. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

DMI har tirsdag aften udsendt et kategori 1 varsel om “voldsomt vejr” for vores område.

Et kraftigt lavtryk forventes torsdag at bevæge sig fra Norskehavet til Oslofjorden og videre ind over Sverige. Syd for stormlavtrykket blæser det kraftig op fra vest og i den forbindelse har DMI udsendt varsler for store dele af landet, herunder for Holbæk kommune.

Stormen har fået navnet Pia og kan i dele af landet nå vindstød af orkanstyrke.

For vores område har DMI varslet vindstød af stormstyrke gældende fra torsdag kl. 19.00 til fredag kl. 02.00. Her forventes der der stormende kuling 20 – 23 m/s fra nordvest med vindstød af stormstyrke 25-32 m/s.

Den kraftig vind vil medføre forhøjet vandstand og DMI har tidligere udsendt et forvarsel gældende fra fredag kl. 00.00 til lørdag kl. 00.00 om forhøjet vandstand i Isefjorden. DMI forventer mellem 140 og 180 cm over daglig vande.

Du kan følge den aktuelle vejrsituation og varsler på www.dmi.dk

Læs også: Myndighederne gør klar til ‘Pia’ – Det kan du også