30. maj 2024

En 51-årig rumænsk mand fik onsdag middag en straksdom for butikstyveri.

Manden var tirsdag aften blevet anholdt i BR i Holbæk Megacenter, efter han var blevet tilbageholdt af butikkens personale. Manden havde i en taske gemt legetøj i form af 48 LOL-kugler til en samlet værdi af ca. 8.300 kroner og undladt at betale da han forlod butikken.

En anden udenlandsk mand forsøgte at distrahere butikspersonalet ved tilbageholdelsen, men forsvandt selv, da butikspersonalet fik tilbageholdt den 51-årige med legetøjet i tasken.

I forbindelse med grundlovsforhøret onsdag middag, fandt retten grundlag for at dømme manden med det samme, hvilket resulterede i en dom på 40 dages fængsel og indrejseforbud i Danmark i seks år. Han forblev frihedsberøvet efter dommen og er nu begyndt afsoningen af frihedsstraffen.

Politiet forsøger nu at få identificeret medgerningsmanden, der blev beskrevet som: mand, 40-50 år, 170-180 cm høj, lys i huden, kraftig af bygning, iført mørk kasket, hvid jakke, sorte bukser og sorte joggingsko. Har man oplysninger om denne mand kan de gives til politiet på tlf. 114.