3. maj 2024

Holbæk-Stenhus tog torsdag aften imod BMS Herlev i Holbæk Sportsby.

Hjemmeholdet havde godt styr på spillet og gav gæsterne modstand i den første periode, som endte 24-13 i Holbæk-Stenhus’ favør.

Også i anden periode halsede gæsterne efter et godt spillende Holbæk-Stenhus mandskab, der ved periodens slutning var foran 37-33.

I starten af tredje periode bragte BMS Herlev sig foran og markede dermed en et skifte i kampen. Herlev formåede at holde føringen, selvom hjemmeholdet arbjede hårdt på at reducere den. Perioden endte med en tre points føring til gæsterne: 48-51.

Fire minutter inde i fjerde periode lykkedes det Holbæk-Stenhus at spille lige op med gæsterne, for så at bringe sig foran. Dermed var spændingen igen tilbage i kampen. Føringen holdt et par minutter, hvorefter gæsterne igen kom foran. BMS Herlev vandt kampen 61-73.

Holbæk-Stenhus – BMS Herlev 61-73 (24-13) (13-20) (11-18) (13-22)