22. maj 2024
man looking at the stock charts on the phone and tablet

Foto: Pexels.com

Mens krisen mange steder fortsat kradser i privatøkonomien inviterer Dansk Aktionærforening, til åbent hus i Holbæk, når lokalforeningen i Vestsjælland holder åbent hus onsdag d. 15. november i Sportsbyen.

-Alle er meget velkomne og vi tilbyder førstehjælp til private opsparer der er i tvivl om, hvad de skal gøre med deres investeringer. Vi står klar til at tage en god snak med erfarne og nye private investorer om deres oplevelser på aktiemarkedet, fortæller lokalforeningsformand Bjarne Kongsted, som understreger at Dansk Aktionærforening er for alle der gerne vil høre mere, om det at investere.

Bestyrelsen vil være til stede i Sportsbyen for at svare på spørgsmål fra interesserede, som her vil kunne høre mere til, hvorfor det er en god ide at have et stærkt fællesskab og adgang til viden, når man som privat kaster sig ud i at investere.

-Vi kan jo ikke rådgive om enkeltaktier eller fortælle om, hvilken aktie der bliver den næste højdespringer, men vi har på egen krop prøvet at tackle kriser på aktiemarkedet og vi vil gerne hjælpe den enkelte investor til ikke at stå alene, siger Bjarne Kongsted.

Åbent hus-arrangementet er en del af den årlige investorUge i uge 46 som Dansk Aktionærforening, står bag.

-Kriser kommer og går og det kan være rart at få talt med erfarne investorer om, hvordan man skal forholde sig. Og hvis man ikke er gået i gang endnu, ja så kan det vise sig at være et godt tidspunkt, siger Bjarne Konsted og opfordrer til, at man tager sin nabo eller ven med.

-Vi gi’r kaffen, slutter Bjarne Kongsted.

Dansk Aktionærforenings åbent hus finder sted i tidsrummet kl. 17.00 – 20.00.