16. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 27-årig kvinde fra Gislinge og en 32-årig mand fra Mørkøv var onsdag morgen impliceret i et færdselsuheld på Holbækmotorvejen.

Uheldet skete kort efter klokken 6.30 på en del af motorvejen, der ligger i Lejre Kommune. Her opdagede den 32-årige mand fra Mørkøv for sent, at dne forankørende 27-årige kvinde fra Gislinge bremsede på grund af en pludseligt opstået kø i den tætte morgentrafik.

Det resulterede i, at den 32-årige kørte om i bagenden af den 27-åriges bil, hvilket igen medførte, at en bagfra kommende 62-årige fra Asnæs bremsede, så han blev påkørt bagfra af en 24-årig mand fra Kalundborg, som ikke nåede at bremse. Den 62-åriges bil blev ved sammenstøddet skubbet frem i bagenden af den 27-åriges bil.

Ifølge politiet kom ingen af parterne til skade ved i uheldet.