20. maj 2024

Dagli'Brugsen i Ladegårdsparken. Foto: Google Streetview.

Snart er det slut med at handle ind i Dagli’Brugsen i Ladegårdsparken.

Efter en årrække med underskud, er det blevet besluttet, at lukke butikken.

-Vi har været meget bevidste om den vigtige rolle, som Dagli’Brugsen Holbæk har i lokalsamfundet og har derfor håbet og arbejdet på, at den negative udvikling af driften ville kunne vendes- Det er desværre ikke lykkedes, siger kædedirektør Torben B. Andersen, Dagli’Brugsen/Brugsen i en pressemeddelelse.

Det er stigende udgifter til bla.a. energi, faldende ekspeditioner af kunder samt behov for en større investering i køl- og frost anlæg på over to millioner kronre, som har vejet tungt i beslutningen.

-Trods mange trofaste kunder må vi konstatere, at konkurrencen fra de omkring liggende butikker har været hård, siger Torben B. Andersen, som anerkender og takker butikkens ledelse, medarbejdere og bestyrelse for det arbejde, de har lagt i at kæmpe for den lokale butik.

Det oplyses, at butikken vil fungerer normalt med friske varer i den kommende tid, og restlageret vil blive solgt til nedsatte priser op til lukningen den 22. december.