30. maj 2024

Ginde - Bodilsen - Lund spiller i Holbæk Jazzklub. Foot: JH. Damkier

Søndag besøger trioen Gunde – Bodilsen – Lund i Holbæk Jazzklub.

De tre venner, Henrik Gunde (piano), Jesper Bodilsen (kontrabas) og Morten Lund (trommer), har spillet sammen i utallige sammenhænge rundt om i verden og i 2020 gik de i studiet og indspillede deres første album.

Albummet “Moods” udkom i maj 2022 indeholder sange fra det klassesiske jazzrepetoire blandet med skandinaviske sange som norske Edvard Griegs “Solveigs sang”, svenske Lasse Gullins “Kärlekens ögon” og Henrik Gundes egen “Fanølyng”.

Søndag giver de koncert i Elværkts lille sal.

Info:
Gunde – Bodilsen – Lund
Dato: Søndag d. 29. oktober 2023, kl. 15.00.
Sted: Musikhus Elværket, Lille Sal, Gasværksvej 9, Holbæk.
Billetter á kr. 185,- kan på www.holjazz.dk