24. juli 2024

Foto: Michael Johannessen.

Det er nu tydeligt, at butikskæden Bigdollar snart åbner i Holbæk.

Silvans gamle butik i overfor Netto i Holbæk Megacenter på Søagervej, er blevet bygget om og har nu fået udsmykket facaden med Dollarstore-skilte.

Holbæk kunne have været første by med Bigdollar-butik, men et flertal i kommunalbestyrelsen stemte tilbage i 2021 nej til at give dispensation til, at Bigdollar kunne åbne butik på samme sted. Siden er der kommet ny lokalplan, som har muliggjort åbningen af butikker som Bigdollar.

I mellemtiden er der åbnet butikker i Næstved, Hjørring og Brønderslev. Holbæk bliver butik nummer fire, og næste år forventer kæden at åbne butik i Frederikshavn. Bigdollarer en svensk kæde, som i Sverige har navnet Dollarstore, men det navn var allerede i brug i Danmark og derfor hedder butikkerne herhjemme Bigdollar.

Bigdollar begyndte at søge medarbejde til butikken i Holbæk i august.