30. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 28-årig mand blev tirsdag eftermiddag taget i butikstyveri for tusindvis af kroner.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 13.35 en anmeldelse om butikstyveriet fra personalet i et supermarked på Smedelundsgade i Holbæk- Flere havde været sammen om at tilbageholde tyven, der befandt sig i supermarkedet.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 28-årig mand og klarlagt, at manden havde forladt supermarkedet med en taske fuld af parfumer og oksefileter til en samlet værdi på mere end 7.500 kroner.

Personalet havde stoppet manden ved udgangen, da han ikke havde betalt for varerne. Han var herefer blevet voldsom og verbalt truende, ligesom han havde sparket til inventaret, da flere medarbejdere var kommet til og hjalp med at føre manden retur til supermarkedet.

Udover en sigtelse for butikstyveri, så blev den 28-årige også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin voldsomme adfærd. Den 28-årige kan nu vente, at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.