28. maj 2024

Arkivfoto: Pixabay.

En 62-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag udsat for tricktyveri på sin arbejdsplads i Labæk i Holbæk.

Kvinden anmeldte tyveriet til politiet kort før klokken 17 og fortalte, at en fremmed mand ved 13.30-tiden var kommet ind på hendes arbejdsplads, hvor han havde talt meget uforståeligt, så han havde fået noget papir at skrive på. Manden var kontor for at skrive en besked, som den 62-årige heller ikke kunne forstå, selvom hun forsøgte.

Manden forlod stedet med uforrettet sag, men efterfølgende opdagede kvinden, at hendes mobiltelefon var blevet stjålet.

Den fremmede mand mistænkes for at have stjålet telefonen. Han beskrives som værende 35-40 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, brunlig hudfarve, skægstubbe, iført mørk/sort strikhue, sort jakke med lynlås, grå jeans og sorte sneakers med hvide såler. Han talte et ukendt fremmedsprog.

Politiet har optaget rapport om tyveriet og vil gerne i kontakt med personer, der måtte have set manden i området omkring gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.