23. april 2024

Foto: Rolf Larsen

Politiet har endnu ikke haft mulighed for at tale med den kvindelige fodgænger, som mandag eftermiddag blev påkørt af en bus på Jernbaneplads i Holbæk.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Der er tale om en 79-årig kvinde fra Holbæk.

Artiklen fortsætter under videoen.

Politiets foreløbige konklusion er, at buschaufføren var kørt ud fra busholdepladsen for at køre ad Jernbaneplads i vestlig retning. Ved afslutning af svingningen opdagede buschaufføren, at den 79-årige kvinde pludselig lå midt på vejen, hvorfor han standsede bussen.

Den 79-årige kvinde var kommet til skade med sit ene ben. En ambulance blev tilkaldt, og indtil ambulancen kom frem fik kbvinden, ifølge politiet, hjælp af tililende med sundfaglig uddannelse. Hun blev efterfølgende bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og fornøden behandling for alvorlig kvæstelse af det ene ben.

Politiet afventer nu afhøring af den 79-årige kvinde og bilinspektørens erklæring inden man kan tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

Læs også: Fodgænger kørt ned ved stationen