30. maj 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Det endte med flere sigtelser, da politiet ved halv tre-tiden natten til søndag rutinemæssigt stoppede en bil på Skovvejen ved Jyderup.

Bag rattet sad en 39-årig mand fra Rødovre. Det viste sig, at han i forvejen frakendt kørekort og derfor ikke måtte være fører af personbilen. Han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Han deltog i både en alkometer- og narkometertest, som viste, at han kunne mistænkes for at være påvirket af både alkohol og narkotika under kørslen, så han blev også sigtet for både spirituskørsel og narkokørsel.

Politiet anholdt den 39-årige, der i forbindelse med visitationen blev fundet i besiddelse af 0,5 gram kokain. Dette fund medførte yderligere en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 39-årige blev taget med til udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer, hvorefter han blev løsladt. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne foreligger.