28. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 65-årig mand fra Holbæk omkom søndag eftermiddag i et færdselsuheld på rastepladsen Torkilstrup på Holbækmotorvejen.

Uheldet skete kort før kl. 16.

Politiet oplyser, at den 65-årige kørte alene i sin bil på motorvejen mod vest, hvor han kørte af ved rastepladsen. Ifølge vidners forklaring fortsatte bilisten ind på rastepladsen med uændret fart, hvor bilen først ramte et skilt og herefter en parkeret lastbil.

Bilen fik store skader, og den 65-årige blev fastklemt. Flere på stedet forsøgte at hjælpe den livløse mand, men han måtte reddes ud af bilen, hvor der blev forsøgt genoplivning. Han blev hentet af lægehelikopteren, hvor lægen erklærede ham død.

En bilinspektør blev tilkaldt og undersøgte uheldsstedet, og første vognbane blev afspærret imens, hvor der blev opsat skiltevogn, mens der blev arbejdet på stedet.

Politiet oplyser, at flere forbipasserende fik påtaler for at filme uheldsstedet.