3. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der var godt vejr og masser af mål da både Tuse IF’s herre og dame førstehold var i aktion lørdag.

Tuse IF’s herre Sjællandseriehold fik besøg af Slagelse B&I.

Der skulle dog gå en lille halv time, før kampens første scoring, der blev leveret af  Lasse Frendrup på straffespark for Tuse.

Med fem minutter tilbage af første halvleg udbyggede hjemmeholdet føringen til 2-0, da  med et mål af Mikkel Frederick Larsen.

Godt tyve minutter inde i 2. halvleg sørgede nyindskiftede Tenojan Kanapathipilai for at udbygge føringen yderligere og med få minutter tilbage af kampen gjorde Magnus Aaquist Olsen arbejdet færdigt, da han scorede til slutresultatet 4-0 til Tuse.

Efter fem runder indtager Tuse 9. pladsen i sin pulje med syv point. Næste kamper mod Væggerløse. Den spilles ude lørdag d. 23. september med kampstart kl. 15.30.

Sæsonens første sejr

Tuse IF’s dameseniorhold, der spiller i Kvindesjællandsserien var også i aktion lørdag, da holdet fik besøg af RB 1906.

Det var noget af en målfest at se på for de fremmødte publikummer. Gæsterne var godt nok først til at komme til scoring og bragte sig foran 0-1 efter ti minutters spil. Før pausen udlignede Tuse til 1-1 med et mål af Laura Bager, der også leverede en hurtig scoring efter pausen og dermed bragte hjemmeholdet foran

Tuse pressede på og Mathilde Tinghuss fik muligheden og udnyttede den til 3-1. Hendes præstation blev ikke længe efter fulgt op af  Pernille Thomsen, der brugte hovedet og sendte et hjørnespark videre ind i nettet til  4-1.

Trods gæsterne forsøg, lykkedes det dem ikke, at komme til yderligere scoringer, så da Denise Hertzum gjorde det til 5-1 sikrede Tuse sig sin første sejr i denne sæson.

Næste kamp for Kvindesjællandserieholdet er allerede på onsdag, hvor holdet spiller ude mod Terslev G&IF. Kampen spilles kl. 19.00.