3. maj 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Det blev til en velfortjent sejr til Holbæk B&I i lørdagens opgør i bunden af 3. division mod Holstebro.

Holbæk satte sig hurtigt på kampen og pressede gæsterne. Det gav bonus, for efter blot 9 minutters spil bragte Bilal Masaad Holbæk foran 1-0. Presset blev holdt, samtidig med, at der også var godt styr på Holstebros angreb.

Hjemmeholdet udnyttede overtaget og udbyggede føringen til 2-0 i 16. minut med et mål af Oliver Cafnik-Theill.

Først en halv time inde i halvlegen fik Holstebro en reel god chance, da en angriber spillede sig gennem Holbæks forsvar og sendte bolden direkte mod Holbæks mål. Men her stod Sebastian Olsen klar i målet og sikrede, at bolden ikke gik i nettet.

Mod slutningen af halvlegen satte gæsterne tempoet op og intensiverede angrebene.

I 42. minut fik gæsterne tildelt frispark lige uden for feltet og bolden blev sendt direkte mod målet, men igen var Sebastian Olsen klar med en redning. Minuttet efter blev endnu et frispark sendt mod Holbækmålet, men målmanden var klar og forhindrede to gange, at bolden gik ind.

To muligheder mere blev det til for gæsterne, før dommeren fløjtede til pause.

Efter pausen fortsatte det gode tempo og trods flere forsøg på at presse holbæk, så lykkes det at holde gæsterne fra at score ved at stå forholdsvis kompakt.

Godt ti minutter inde i halvlegen fik Holbæk en stor chance efter fint spil ned mod gæsternes mål, men bolden gik forbi målet. Herefter løsnede Holbæk lidt op og forsøgte at trække spillet ned på gæsternes banehalvde.

I 72. minut forsøgte Holbæk sig igen med en lidt langsom jordstryger mod Holstebro målet, men den var ikke noget problem at samle op for målmanden.

Syv minutter efter havde Holstebro en god chance, men Holbæks målmand slog bolden væk og det blev til et kontra fra Holbæks side, som i første omgang mislykkedes, men hurtigt samlet op og afsluttet med en scoring til 3-0 af Alexander Wessel Knaack.

Modslutningen af kampen var der tydeligt frustration hos Hobrospillerne, der da også indkasserede flere advarsler af netop den årsag.

Kampens sidste rigtig farlige mulighed fik Holstebro, der i overtiden blev tilkendt straffespark. Men på trods af et godt spark mod målet, så diskede Holbæks målmand op meden flot redning og få minutter efter kunne dommeren fløjte kampen af med slutcifrene 3-0 i Holbæks favør.