24. juli 2024

Elinstallatørvirksomheden Multi-Tech A/S køber Eiland Electric A/S Prfoto.

Elinstallatørvirksomheden Multi-Tech A/S har indgået aftale om opkøb af virksomheden Eiland Electric A/S og fordobler dermed sin størrelse lokalt. Eiland Electric A/S fortsætter med nuværende ledelse og eget navn.

Det oplyser Multi-Tech A/S i en pressemeddeelse.

Jens Andersen, Direktør i Eiland Electric A/S, og Ricco Lind Hansen, medejer og direktør i Multi-Tech A/S, ser store perspektiver i aftalen. Ricco Lind Hansen siger følgende om aftalen.

I forbindelse med aftalen udtaler medejer og direktør i Multi-Tech A/S, Ricco Lind Hansen:

-Eiland Electric er en stærk virksomhed med kompetente medarbejdere, der passer godt ind i den strategi, som Multi-Tech har lagt. Jens Andersen, der er direktør i Eiland Electric, og jeg kender hinanden rigtig godt, og kulturen i de to virksomheder bygger på rigtig mange af de samme værdier. Jeg ser derfor et stort potentiale for at de to virksomheder i fællesskab kan skabe merværdi for vores kunder og medarbejdere.

Direktør i Eiland Electric, Jens Andersen, lægger også vægt på værdi:

-Jeg har længe undersøgt muligheder for at udvikle og fremtidssikre Eiland Electric. Ikke mindst af hensyn til mine kompetente medarbejdere. Jeg er helt sikker på, at Multi-Tech og Eiland Electric i fællesskab kan skabe værdi ikke kun for kunder, men også for vores medarbejdere. Vi får helt nye muligheder for at udvikle, uddanne og specialisere vores medarbejdere, når vi er én samlet enhed,” siger han.

Multi-Tech A/S overtager det fulde ejerskab af Eiland Electric A/S, og Jens Andersen fortsætter i sin nuværende rolle som direktør for virksomheden. Eiland Electric som selvstændigt brand fortsætter ligeledes.

-Eiland Electric er en veldrevet virksomhed med en lang historie. Vi ser det kun som en fordel, at virksomheden fortsætter sine gode takter med Jens Andersen i spidsen. Jens og jeg vil i fællesskab stille og roligt se på, hvordan vi bedst muligt udnytter de synergier, stordriftsfordele, mv. som der ligger i aftalen, udtaler Ricco Lind Hansen.

Med opkøbet har Multi-Tech A/S fordoblet sin størrelse lokalt. Virksomheden opererer fortrinsvist i Nordvestsjælland med afdelinger i Holbæk, Kalundborg, Sorø, Hvalsø, Korsør og Højby.