16. juli 2024

Foto. Morten Sundgaard.

Handlen mellem Rema 1000 og Aldi er blevet godkendt af konkurrencemyndighederne og det betyder, at Aldi på Borgmester N. E. Hansensvej i Holbæk nu lukker – og det sker med et ophørsudsalg med op til 70%.

Butikken lukker i næste uge og i dagene op til lukningen vil der være rabatter på både dagligvarer og al non-food, eksempelvis køkkenudstyr, værktøj, tøj og boligtekstiler. Rabatten gælder ikke modermælkserstatning og tobak.

Ophørsudsalget starter fredag d. 1. september med 30 % rabat på alle varer i hele weekenden. Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkens sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves.

Sidste åbningsdag forventes at blive torsdag den 7. september, men butikken kan dog lukke tidligere, hvis der bliver udsolgt før.’

Aldi oplyser, at der ikke vil være fuldt sortiment i butikken i den sidste uge, og tilbud fra ALDIs ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.