20. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Kokken 01.20 natten til søndag standsede politiet en personbil på Industriparken i Jyderup.

Bag rattet sad en 31-årig mand uden fast bopæl.

Han blev sigtet for både spiritus- og narkokørsel. Desuden blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde fået generhvervet kørekortet efter udløbet af en tidligere frakendelse.

Den 31-årige blev anholdt og taget me til udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne foreligger.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ejeren af bilen også kan forvente at høre nærmere fra politiet med en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven, idet bilejeren har overladt føringen af personbilen til en person, der ikke lovligt kunne være fører af den.