13. juli 2024

Foto: Politi.dk

En 23-årig mand fra Tølløse blev tidligt mandag morgen anholdt efter benzintyveri.

Det fremgår af døgnrapporten fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Politiet havde tidligere på natten fået en anmeldelse om, at en tyv havde boret hul i benzintanken på en bil, som holdt parkeret på Industrivej i Sorø og tappet nogle liter benzin over i et par dunke. På baggrund af vidneforklaringer fandt politiet frem til en bil, som holdt parkeret ved ejendommen på Dyssevej nord for Sorø, og der lå forskellige effekter i bilen, som kunne stamme fra tyverier. Netop som bilen var ved at blive læsset på et fejeblad, henvendte den 23-årige sig til politiet og blev anholdt klokken 4.22. 

Den 23-årige er sigtet for tyveri og blev afhørt på politistationen, inden han blev løsladt igen klokken 6.13.