24. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet modtog fredag formiddag kort før klokken ti en anmeldse om, en mand, som havde stået på en altan havde  og råbt, spyttet og skræmt en flok skolelever, som gik forbi på Valdemar Sejrsvej

En hundepatrulje var i nærheden og lagde vejen forbi. De så ingen personer på altanerne, men henvendte sig ved lejligheden, hvor manden havde stået. Her traf patruljen en 30-årig mand, som nægtede at lukke dem ind. Manden var opfarende og råbte af politiet, som endte med at anholde manden kortvarigt.

Betjentene ransagede lejligheden, hvor der blev fundet 5,32 gram hash, 1,82 gram skunk og en hashjoint. Han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og hashen beslaglagt. Han erkendte, at hashen var hans. Den 30-årige vil senere høre mere i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.