24. juli 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 34-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for bl.a. vanvidskørsel efter han forsøgte at køre fra politiet med over 200 km/t.

Søndag aften kort efter klokken 23 eftersatte politiet den 34-årige, som var kørende på en motorcykel med afmeldte nummerplader på Skovvejen. Den 34-årige fortsatte sin kørsel i stedet for at standse, da politiet gav tegn til det. Hastigheden kom op på over 200 km/t og først da motorcyklen pludseligt bremsede hårdt op for at dreje til højre, lykkedes det patruljen at få fat i den 34-årige.

Han blev ud over vanvidskørslen sigtet for at fører motorcykel under påvirkning af narko og for de afmeldte nummerplader og ikke at have orden i forsikringsforholdene omkring motorcyklen, for ikke at efterkomme politiets anvisning og for at køre uden førerret. Da hastigheden var så høj, at der var tale om vanvidskørsel, blev motorcyklen beslaglagt.