24. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Flere tip fra beboere fik i går politiet til at ransage to lejligheder i en gade i Holbæk.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Beboerne havde anmeldt, at der kom mange mennesker til og fra lejlighederne, og der var larm og mistanke om narkosalg og hashrygning. Derfor slog politiet til med flere betjente og en narkohund.

I den ene lejlighed traf lokalbetjentene en 37-årig mand, som sad og røg hash, da politiet bankede på. Lejligheden blev ransaget, og der blev fundet flere plader hash på i alt 250 gram og remedier til hashsalg.

I en anden lejlighed i samme gade traf politiet en 32-årig mand, og da han åbnede sin dør. kom en kraftig lugt af hash betjentene i møde. De kunne i øvrigt se en mixerbakke til at blande hash i fra hvor de stod, så en fod blev sat i døren og stedet blev ransaget og gennemgået med narkohund. Her blev fundet 114 gram hash og flere tegn på, at der blev solgt hash fra adressen.

De to mænd blev sigtet for at besidde hashen med henblik på at sælge det, hvilket de dog begge nægtede. Hashen blev beslaglagt med henblik på destruktion og de to mænd kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.