15. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet måtte natten til søndag i aktion flere gange i forbindelse med amerikanerbiltræffet Daydreamers Meet på sportspladsen i Tølløse.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Første udkald kom kort efter midnat, da en kvinde havde forsøgt at forhindre en 24-årig mandlig bekendt i at køre beruset. Det havde resuteret i, at han slog hende flere gange. En ven kom kvinden til undsætning og der opstod tumult imellem de to mænd, men vennen fik den opfarende 24-åige væk fra pladsen. Kvinden blev undersøgt på skadestuen, og politiet optog en sag om vold.

Kort efter kl. 01.45 rykkede flere patruljer ud, da en vagt meldte, at en mand med jernbat havde indladt sig i slagsmål og virket truende. En 22-årig lokal mand blev sigtet for at overtræde våbenloven og battet blev taget fra ham.

En 18-årig mand fra Lille-Skensved blandede sig i politiets arbejde og kaldte betjentene ukvemsord. Han var opfarende og udadreagerende, så han blev anholdt og taget med i detentionen til afrusning. Han blev sigtet for fornærmelig tiltale mod betjentene.

Klokken 01.57 anholdt politiet en 35-årig mand fra Espergærde efter han havde forsøgt at komme i tumult med flere på stedet. Politiet forsøgte i første omgang at bortvise manden, som i stedet blev truende og voldsom over for patruljen. Han blev derfor taget med i detentionen til afrusning.

Kl. 02.38 var det en 16-årig fra Sorø som var kraftigt spirituspåvirket og skabte uro. Han var meget konfrontatorisk over for politiet, og nægtede at efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet.

Hans far var på stedet, men blev heller ikke skønnet ædru nok til at tage sig af sønnen. Den 16-årige blev taget med i detentionen til afrusning og løsladt næste morgen, da han var faldet til ro.