22. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet besøgte tirsdag en privatadresse i det centrale Holbæk, da man havde mistænke om, at den 44-årige mandlige beboer var i besidelse af narkotika.

Allerede inden politiet var indenfor viste den medbragte narkohund stor interesse uden for hoveddøren.

Den mandlige beboer blev gjort bekendt med hvorfor politiet var på stedet og efterfølgende blev han fundet i besiddelse af 116 gram kokain, 92 gram hash, et narkoregnskab, kontanter samt remedier til narkotikasalg.

Den 44-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse til andre, idet politiet ud fra kontanterne og oplysninger i narkoregnskabet kunne mistænke ham for tidligere at have solgt kokain og hash inden anholdelsen.