18. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 67-årig kvinde blev indlagt efter et færdselsuheld på Skamstrupvej ved Skellingsted.

Uheldet skete kort før klokken 15.

Politi og ambulance blev sendt til uheldsstedet og her blev det klarlagt, at en 66-årig kvinde fra Dianalund var kommet kørende mod syd ad Skamstrupvej i en personbil og foretog et venstresving ind mod en privatadresse. Under svingningen stødte hun sammen md en modkørende personbil, som blev ført af en 67-årig kvinde fra Tølløse. Ved sammenstødet snurrede den 67-åriges bil rundt og endte i rabatten, hvor en kantpæl blev påkørt.

Den 67-årige blev sammen med andre kørt til skadestuen, hvor hun som den eneste blev indlagt til behandling for en tilskadekomst som følge af uheldet, oplyser politiet.

Ingen af bilerne kunne køre fra stedet, men kl. ca. 16.45 var der ryddet op på uheldsstedet.