3. maj 2024

Selvom oprykningen til 3. division blev sikret i sidste uge, så var Holbæk ikke gået på sommerferie, da holdet lørdag tog turen til Ringkøbing for at møde oprykningsspillets absolutte bundhold.

Ringkøbing havde svært ved at komme ind i kampen, som Holbæk sad på i begyndelsen. Så meget, at hjemmeholdets målmand, Frederik Nielsen, et par gange måtte redde bolden for at forhindre en scoring. Men efter godt en halv times spil lykkedes det så Holbæk at score på et mål af Alexander Lazerevic.

Hjemmeholdet kom bedre med i kampen og små fem minutter inde i 2. halvleg lykkedes det så Ringkøbing, at udligne til 1-1 med en scoring af Frederik Gottfredsen Pedersen.

Ti minutter efter blev Holbæk tilkendt straffespark og det blev taget af Michael Lumb, som sendte bolden sikkert i Ringkøbing-målet til 1-2.

Det blev ikke til flere scoringer og dermed vandt Holbæk 1-3.

Der er nu kun en enkelt kamp tilbage, og den spilles hjemme i Sportsbyen på lørdag kl. 14.00. Modstanderen er Frederikssund IK, det ene af to hold, som har vundet over Holbæk i denne sæson. Det skete da de to hold mødte hindanden i slutningen af april. Den kamp endte 2-1 til Frederikssund. Nu må vi så se, om Holbæk kan få revanche.