25. april 2024

Et straffespark og et godt spillende hjemmehold resulterede lørdag i et nederlag til Holbæk B&I i Danmarksseriens oprykningsspil.

Holbæk var på besøg hos Frederikssund IK, som inden dagens kamp indtog en lidet imponerende syvende plads i rækken, mod Holbæks 1. plads.

Frederikssund kom godt fra start med et hurtigt forsøg mod mål, men Holbæk kom snart med og selvom begge hold fik sat angreb i gang, så lykkedes det hverken hjemmeholdet eller gæsterne at komme til scoring. Ikke før i 39. minut, da Deniz Ates bragte Frederikssund foran 1-0.

Holbæk fik et par gode forsøg på hjemmeholdets mål og kort før pausen udlignede Michael Lumb til 1-1 for Holbæk.

Efter pausen var Frederikssund igen ovenpå de første minutter, men Holbælk kom tilbage og begge hold havde enkelte forsøg mod mål.

I 69. minut blev Frederikssund tilkendt et straffespark, som hjemmeholdets Rasmus Philipsen udnyttede 100% og sendte bolden i Holbæks mål til 2-1.

Resten af kampen var der enkelte chancer, men scoringerne udeblev. Frederikssund vandt dermed 2-1 og fik 3 point til den samlede stilling.

Holbæk måtte tage turen hjem uden point og har dermed fortsat 14 point. Marienlyst spillede samtig mod Odder og vandt den kamp 3-1. Dermed har Marienlyst passeret Holbæk i stillingens top 3. Vejgaard spiller søndag mod bundholdet Ringkøbing, en kamp som Vejgaard på papieret ikke bør have nogen større problemer med at vinde. Sker det, vil også Vejgaard gå forbi Holbæk.