28. maj 2024

Foto: Rolf Larsen.

Fredag og Lørdag er alle sejl hejst til årets Skvulp Festival.

Vejrguderne ser ud til at være med festivalen, der sol og varme.

I løbet af de to dage er der masser af oplevelser for både børn og voksne.

De musikalske hovednavne er Outlandish og Burhan G, men der er meget mere musik på plakaten med bl.a. The Formænd, Helgoland, Blue Rose Down, Reiners Big Band, Jakob Sveistrup, Shaka Loveless og L.I.G.A. Desuden er der dj’s og danseopvisning og -battle.

Festivalen byder også på Folkemøde med politiske partier, interesse organisationer og uddannelser.

Skvulp Festivalen ville ikke leve op til sit navn, hvis der ikke også var maritime islæt – og dem er der mange af.  Der er f.eks. åbent skib på galeasen Anna Møller, stumpemarked for træskibsnørder, børnene kan bygge deres egne modelbåde og sejle med dem og man kan tage en gratis tur med Hørby båden, som sejler mellem Holbæk og Hørby.

Der er selvfølgelig også masser af mulighed for at få noget at spise og drikke i løbet af festivalen.

Du kan se hele det store program på www.skvulpfestival.dk.

1 thought on “Så det tid til Skvulp Festival

Comments are closed.