18. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 18-årig mand fra Regstrup stødte fredag eftermiddag sammen med en motorcyklel i et færdselsuheld på Bygaden i Jerslev Sj.

Uheldet skete kort efter klokken 15.30, da den 18-årige kom kørende ad Bygaden i en personbil og i forbindelse med en overhaling af andre trafikanter stødte sammen med en modkørende motorcykel, som en 66-årig kvinde fra Sorø førte i vestlig retning.

Politi og ambulance blev sendt til stedet.

Politiet oplyser, at motorcyklisten blev bragt til et sygehus, hvor hun blev indlagt til behandling for forskellige kvæstelser som følge af sammenstødet. Den 18-årige bilist fra Regstrup slap uskadt fra uheldet, der medførte skader på de implicerede køretøjer.

Politiet har optaget rapport om sammenstødet og skal have klarlagt de nærmere omstændigheder, før der kan træffes en afgørelse i sagen.