15. april 2024

Foto: Morten Sundgaard.

Politiet har sigtet en 63-årig kvinde efter der lørdag eftermiddag gik ild i en hæk på Holbergs Have i Holbæk.

Som vi tidligere har skrevet, så blev brandvæsnet kort før klokken 13 kaldt ud til en brand i en hæk. Inden brandvæsnets ankomst havde tililende dog fået slukket ilden, så brandvæsnet kunne nøjes med at efterslukke og sikre sig, at der ikke var gløder som lå og ulmede.

Fem meter hæk var dog brændt væk.

Den 63-årige kvinde havde inden brandens opstået brugt en ukrudtsbrænder, hvilket politiet formoder var årsag til brandens opståen. Kvinden er derfor blevet sigtet for uforsigtighed ved brugen af ukrudtsbrænderen, og hun kan nu forvente at få en bøde som afgørelse på sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også: Ukrudtsbrænder startede brand i hæk