24. juli 2024

Foto: Politi.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har i denne uge været på kontrol i kiosker i politikredsen – Også i Holbæk blev flere butikker kontrolleret.

Ved kontrollen, der foregik i samarbejde med Skattestyrelsen, deltog også politiets udlændingeafdeling.

Efter den seneste tids problematik med ulovligt salg af receptpligtig medicin, havde politiet et særligt fokus på, om der foregik ulovligt salg i butikkerne. Kontrollen viste dog ingen tegn på ulovligt salg af medicin eller euforiserende stoffer, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Sager for Skattestyrelsen

I vores kommune blev i alt fem kiosker og en slikbutik kontrolleret.

Kontrollen resulterede i nogle sager til Skattestyrelsen om salg af nikotinposer (i daglig tale kaldet snus, men indeholder ikke tobak), vandpibetobak og nikotinvæske, hvor der ikke var betalt afgift.