18. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Søndag aften sigtede politiet tre bilister for narkokørsel i vores område.

Den første bilist – en 18-årig mand fra Hørve, blev standset ved 19-tiden på Torslundevej i Svininge i en rutinekontrol og sigtet for narkokørsel.

En times tid senere blev en 38-årig mand fra Hobæk stoppet, da han kom kørende i en bil på Apotekerhaven i Holbæk. Han blev testet positiv for euforiserende stoffer og sigtet.

Klokken 23.15 standsede politiet en en bil ved en tankstation på Roskildevej i Holbæk. Bag rattet sad en mand, som netop denne dag fyldte 36 år. Det viste sig at han ikke havde noget kørekort og desuden var han påvirket af hash. Da betjentene ransagede bilen, fand de 43,47 gram hash, som fødselaren blev sigtet for at besidde. Passageren, en 55-årig lokal mand, blev fundet i besiddelse af 1,73 hash, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og hashen beslaglagt med henblik på destruktion.

Alle tre bilister måtte med en tur på sygehuset på bagsædet af patruljebilen, for at få udtaget en blodprøve. Herefter blev de løsladt, men vil høre nærmere fra politiet og sagerne videre gang, når svaret på blodprøveanalysen er klar.