28. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

En patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politis forebyggende afdeling henvendte sig først på aftenen mandag hos en  49-årig mand fra Mørkøv efter flere henvendelser med bekymringer for den 49-åriges peronslige forhold i hans bolig.

Det fremgår af mandagens døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved kontakten til ham kunne politiet i boligen lugte, at han netop havde røget hash, så politiet fandt grundlag for at ransage boligen for at få afklaret, hvorvidt han var besiddelse af euforiserende stoffer.

Ved ransagningen fandt politiet ca. 320 gram hash og tillige et par gram kokain, som blev beslaglagt som bevis i sagen i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 49-årige blev af politiet mistænkt for at være i besiddelse af hashen med henblik på videresalg, men den opfattelse var han dog ikke enig i.

Den 49-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres, og politiet vejledte ham i øvrigt om, hvor han kunne henvende sig, hvis han ønskede hjælp til at komme ud af et eventuelt hashmisbrug.