23. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 46-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer efter fundet af knap 50 gram hash.

Sagen tog sin begyndelse søndag kort efter middag, da politiet i Smedelundsgade fik kontakt til den 46-årige, som ifølge politiet formentlig var narkopåvirket. Det viste sig, at han var i besiddelse af i alt knap 25 gram hash fordelt i flere mindre portioner med henblik på videresalg.

Den 46-årige blev anholdt i forbindelse med sigtelsen for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og ved en efterfølgende ransagning af hans bopæl fandt politiet yderligere 24 gram hash og en digitalvægt. Både hashen fra begge fund og digitalvægten blev beslaglagt som bevis i sagen.

Politiet løslod den 46-årige efter afhøring til sagen, og han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.