15. april 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Holbæk B&I tog lørdag til Østjylland for at spille mod Odder i Danmarksseriens oprykningsspil.

I sidste weekend tabte Holbæk til Frederikssund og gik derved glip af vigtige point i den tætte kamp om en plads i 3. division til næste sæson.

Inden dagens kamp lå Holbæk på 3. pladsen og Odder på 7. pladsen. Holbæk var altså på papiret favoritterne.

Det skulle da også gå Holbæks vej allerede få sekunder inde efter dommeren havde fløjtet kampen i gang. Aleksander Lazarevic var på rette tid og sted og fik fat i bolden, hvorefter han sendte den i Odder-målet til 0-1.

Holbæk holdt presset på hjemmeholdet, der dog et lille kvarter inde i kampen fik en fin mulighed, da Jakob Hansen tog et frispark for østjyderne. Han endte dog med at sende bolden forbi Holbæk-målet.

I resten af halvlegen havde begge hold enkelte muligheder, men ingen af dem ender med scoring og det meste af spillet foregik på midten.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede. Spillet foregik på midtbanen og der var ikke mange chancer. Dog fik Holbæk efter tyve minutter en god chance, men Odders målmand var på plads og reddede.

Holbæk forsøgte at presse og det kom da også til flere chancer, men intet kom ud af det. Odder havde også enkelte chancer, men det blev ved chancerne.

Da dommer Mikkel Gantzel fløjtede kampen af, var det stadig kun målet fra kampens indledende sekunder, som stod på tavlen.