19. maj 2024

Foto: Michael Johannessen

Lørdag står i bilernes tegn, når der er “Biler i bymidten” i Holbæk.

Man kan f.eks. se nærmere på hvad byens bilforhandlere byder på af nye biler i Ahlgade. Hvis man er til ældre biler er det også en mulighed, for der udstilles veteran- og specialkøretøjer i Labæk og Smedelundsgade. I Nygade er det noget mindre biler, som udstilles – for her viser Midtsjællands Mini Racing Klub radiostyrede biler frem.

Det vil også være muligt at se og opleve bl.a. politi, ambulance og brandvæsen, som vil være at finde ved Lindevej/Ahlgade.

For børnene er der fire børneområder med bl.a. hoppeborge, karrusell, popcorn, candyfloss m.m. Har man lyst, kan man tage en gratis tur med Orø-Toget, som har stop i Nygade, Smedelundsgade og Ahlgade.

Det vil også være muligt at se og opleve bl.a. politi, ambulance og brandvæsen, som vil være at finde ved Lindevej/Ahlgade.

Arrangementer starter klokken 10 og slutter klokken 15.